Grotamar

Grotamar 82

Mark­ki­noi­den luotetuin ja tehokkain suoja-aine die­se­lil­le ja polt­to­öl­jyil­le.

Grotamar 82 toimii nopeasti ja tehokkaasti kaikenlaisia mikro-organismeja vastaan. Jos dieseltankkiin on jo muodostunut biomassaa, on mekaaninen puhdistaminen tai tehokas kiertohuuhtelu tarpeen. Biomassamuodostumat ovat erittäin sitkeitä ja suojaavat mikrobeja todella hyvin. Normaalit mikrobinvastaiset lisäaineet eivät pääse paksun, limaisen biokalvon läpi.

Jos dieselsäiliössä olevaa biomassaa ei poisteta mekaanisesti tai kier­to­huuh­te­lu­me­ne­tel­mäl­lä, se on vakava uu­del­leen­saas­tu­mi­sen lähde. Tankissa olevat jäämät johtaisivat vääjäämättä uudelleen saastumiseen.

Huolellinen puhdistus on ensimmäinen askel onnistuneeseen dieseltankin puhdistamiseen. Mutta yksin puhdistus ei auta, vaan myös mikroskooppisen pieni mikrobi on tuhottava Grotamar:in avulla.Grotamar 82 on erin­omai­nen lisäaine die­se­leil­le die­sel­bak­tee­rin tor­jun­nas­sa

Grotamar 82 tarjoaa erinomaisen, pitäaikaisen suojan. Ei sisällä orgaanisesti sitoutunutta klooria. Liukenee hyvin biodieseliin, dieselöljyyn ja polttoöljyihin sekä dieselsekoituksiin. Lisää myös va­ras­toin­ti­säi­ly­vyyt­tä.


Grotamar 82 edut:

  • Tehokas torjunta-aine mikrobeja vastaan
  • Korroosiosuoja koko polt­toai­ne­jär­jes­tel­mäl­le
  • Pitää polttoainesuuttimet puhtaina
  • Voitelu polttoainepumpulle ja tiivisteille
  • Puhdistava vaikutus koko polt­toai­ne­jär­jes­tel­mäl­le
  • Suurten moot­to­ri­val­mis­ta­jien, ammattilaisten sekä viranomaisten hyväksymä tuote
  • Lisäaineistettu polttoaine säilyy EN590 standardin mukaisena
  • Alati kehittyvä ja tarpeisiin mukautuva tuote
  • Grotamar:in ensimmäinen versio tuli jo 1974 ja Grotamar on markkinoiden ainoa, koko ajan koostumukseltaan muuttuva dieselin säilöntäaine. Ei aiheuta resistanttia mikrobeja vastaan.
Grotamar82

HUOM: Grotamar 82 on erittäin tehokas aine ja vain ammattikäyttöön. Grotamaria ei myydä kuluttajalle, joten tilaajalla pitää olla voimassa oleva Y-tunnus.

Kuluttaja-asiakkaana saat Grotamar:in suoraan polttoaineeseen annosteltuna meiltä tai jälleenmyyjiltämme.

Annostelu: Lisää Grotamar:ia 0,25 - 2,5 ml / polttoainelitra. Annostelu riippuu siitä, kuinka pahoin disesel on saastunut tai käytetäänkö tuotetta enneltaehkäisyyn.


Astiakoot: 1L / 10L / 200L / 1000L

Puhdistuksen jälkeen, ennaltaehkäisy.

Grotamar82

Tilaa Grotamar82

Tilaa jo tänään. Die­sel­bak­tee­rin kanssa on turha aikailla!

Tilaamalla nyt pääset helpommalla. Mikrobit voivat kasvaa räjähdysmäisesti ja silloin torjunta on hankalampaa. Myös ennaltaehkäisy kannattaa aloittaa ajoissa.

Ota yhteyttä!

Neuvonta, opastus ja tilaukset:

Ark. 7.00 - 22.00

Vkl ja pyhät 9.00 - 17.00

045 330 1200

info@merina.fi

© 2022 Merina Ay. Kaikki oikeudet pidätetään.