Jos tankkiin on jo muodostunut biomassaa, on se ensin poistettava.

Diesel- tai polttoöljysäiliöön muodostunut biomassa eli biofilmi tulisi saada poistettua mahdollisimman hyvin. Sitä voi esiintyä säiliön pohjalla ja seinämissä, kuin myös putkistossa ja ilmanoton putkissa.

Puhdistaminen tapahtuu joko mekaanisesti tai tehokkaan kiertohuuhtelun avulla.

suodatus%20purjevene%202-me.jpg

Biomassamuodostumat ovat erittäin sitkeitä ja suojaavat mikrobeja todella hyvin. Jos tankissa olevaa biomassaa ei poisteta mekaanisesti tai tehokkaan kiertohuuhtelun avulla, se on vakava uudelleensaastumisen lähde. Tankissa olevat jäämät johtaisivat uuden polttoaineen saastumiseen.


Huolellinen mekaaninen tai kiertohuuhtelu puhdistus on keskeinen toimenpide ja ensimmäinen askel onnistuneeseen dieseltankin puhdistukseen. 

Kun säiliön puhdistus on suoritettu huolellisesti, lisäaineistetaan uusi polttoaine Grotamar82 aineella. Tämä tuhoaa säiliöön jääneet mikrobit, eivätkä ne näin ollen pääse saastuttamaan uutta polttoainetta.

Kiertohuuhtelussa voidaan lisäaineistaa vanha polttoaine ja jättää se käyttöön, koska polttoaine on huuhtelun aikana myös puhdistettu ja suodatettu. 


Ammattilaisella teetetty kiertohuuhtelupuhdistus on nopea ja tehokas, sekä edullinen tapa saada säiliö puhdistettua. Kiertohuuhtelumenetelmässä tankissa oleva polttoaine saadaan myös puhdistettua, eikä tankkia tarvitse tyhjentää.


Puhdistuksen jälkeen ennaltaehkäisy.

Ota yhteyttä!

Neuvonta, opastus ja tilaukset:

Ark. 7.00 - 22.00

Vkl ja pyhät 9.00 - 17.00

045 330 1200

info@merina.fi

© 2020 Merina Ay. Kaikki oikeudet pidätetään.